Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Ευχές - Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Άλλη μια δημιουργική χρονιά για τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας μας αποχαιρετάει και με την έλευση του καινούριου έτους, ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας το 2018, να φέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία, καθώς επίσης ευημερία και κορυφαίες επιδόσεις σε όλους τους τομείς! 



Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να σας προσκαλέσουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας, σε μια βραδιά με φαγητό, μουσική, χορό. Μια βραδιά που θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για το νέο χρόνο, αφού με τη μικρή ανασκόπηση του 2017 που θα κάνουμε, θα θυμηθούμε όλες εκείνες τις στιγμές που εδραιώνουν τον σύνδεσμό μας στη συνείδηση όλων και δημιουργούν εμπειρίες ζωής!

Σας περιμένουμε με το λυκαυγές του 2018 να πορευτούμε παρέα, κάνοντας την αρχή το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 8 το απόγευμα, στην ταβέρνα "Οι Κένταυροι" στη Φολόη. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή κατά την άφιξή σας στην ταβέρνα την ημέρα της γιορτής.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 6973381207, 6998333749 και 6937894450.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου