Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο Χελμό

Ακολουθώντας τις προσταγές του καιρού και κάνοντας το χατήρι του, η επόμενη εξόρμηση μας θα είναι από τις πιο ήπιες και εύκολες που υπάρχουν στο πρόγραμμά μας. Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή, 30 Ιουλίου, η ομάδα μας θα δώσει ραντεβού για να πεζοπορήσει σε ένα από τα πιο γραφικά κομμάτια του Χελμού, την λίμνη Τσιβλού.

Πρόκειται για μια μικρή ορεινή λίμνη σε υψόμετρο 710 μέτρων. Το όνομα της το πήρε από τον οικισμό του Τσιβλού, που έπειτα από μεγάλη κατολίσθηση το 1913, μέρος του θάφτηκε κάτω από τα νερά της, φράζοντας έτσι για έναν χρόνο τον γειτονικό ποταμό Κράθη.

Η διαδρομή μας θα είναι κυκλική περιμετρικά, της λίμνης Τσιβλού, ακολουθώντας ένα μονοπάτι που περιβάλλεται από Έλατα, Μαυρόπευκα και Χαλέπια Πεύκα, χαρακτηριστική βλάστηση της περιοχής. Πρόκειται για μια εύκολη και επίπεδη πεζοπορία που στόχος της θα είναι η διασκέδαση, η δροσιά και η γνωριμία με την περιοχή, κάνοντας την ιδανική για τους αρχάριους φίλους μας. 

Το ραντεβού μας θα είναι στον δρόμο για την λίμνη, στις 9:30 το πρωί, στο ξέφωτο με το κιόσκι πληροφοριών.

Απαραίτητος εξοπλισμός: καπέλο, αντηλιακό, νερό, μαγιό, πετσέτα
Κατηγορία: A
Διάρκεια: 3:30 ώρες

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ή επιθυμούν πληροφορίες για τη μεταφορά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν μέχρι το Σάββατο 29 Ιουλίου, για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα 6973381207, 6998333749, 6981638946.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου