Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στην Πάρνηθα

Την Κυριακή 4 Ιουνίου ο Σύνδεσμος μας, μαζί με φίλους, θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή εξόρμηση. Θα φύγουμε για ακόμη μία φορά μακριά από τα όμορφα μέρη μας και θα επισκεφτούμε ένα από τα βουνά της Αττικής, την Πάρνηθα.

Πρόκειται για μια αρκετά εύκολη διαδρομή που μπορούν να την απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Στις τρεις ώρες της διαδρομής μας, θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε και από τα δύο καταφύγια της Πάρνηθας και με μια κυκλική πορεία με μικρές κλίσεις θα φτάσουμε στο σημείο εκκίνησης, που είναι το τελεφερίκ. 

Πηγή: https://www.athenswalk.gr
Θα συναντηθούμε στις 8:30 το πρωί, στο πάρκινγκ του τελεφερίκ, ώστε να ανέβουμε όλοι μαζί στο σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Καπέλο, νερό
Προαιρετικός εξοπλισμός: Ορειβατικά παπούτσια, μπατόν
Κατηγορία: A
Διάρκεια: 3 ώρες

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν μέχρι την Πέμπτη, για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα 6973381207, 6981638946, 6937894450.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου