Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραϊκού

Αυτή την Κυριακή 14 Μαΐου ο Σύνδεσμος μας, μαζί με φίλους θα συμμετάσχει στο 37ο Πανελλήνιο πέρασμα στο φαράγγι του Βουραϊκού, υπό την διοργάνωση του Συλλόγου Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης - Προστασίας περιβάλλοντος Καλαβρύτων.


Έπειτα από την περσινή επιτυχημένη μας πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραϊκού, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε και στο καινούργιο πρόγραμμα την συγκεκριμένη διαδρομή, με σκοπό να γνωρίσουμε το φαράγγι και τις ομορφιές του σε μια διαφορετική εποχή και ταυτόχρονα ζήσουμε την εμπειρία της συμμετοχής σε μια πανελλήνια πεζοπορία. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε πεζοπόρους άλλων Συλλόγων, οι οποίοι θα συμμετάσχουν μαζί μας εκείνη την μέρα στην πεζοπορία.

Η πεζοπορία μας θα ξεκινήσει από το χωριό Κάτω Ζαχλωρού κατά μήκος του Οδοντωτού και θα καταλήξει στην στάση Νιάματα, από 'που θα απολαύσουμε μια μικρή διαδρομή με τον Οδοντωτό μέχρι το Διακοπτό. 

Ο Σύνδεσμος μας έχει οργανώσει λεωφορείο που θα μας μεταφέρει στα σημεία συνάντησης. Ώρες αναχώρησης λεωφορείου: από Aρχαία Πίσα (Μιράκα) 6:30 π.μ., από Πύργο (στο parking του πρώην σούπερ μάρκετ Βερόπουλος) 6:50 π.μ.. Κόστος μεταφοράς: 15 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται να κρατήσουν θέσεις για το λεωφορείο θα πρέπει να ειδοποιήσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή διότι οι θέσεις είναι ήδη περιορισμένες. 

Απαραίτητος εξοπλισμός: Καλά πεζοπορικά παπούτσια, αντιανεμικό ή αδιάβροχο μπουφάν, νερό και καπέλο.
Κατηγορία: A 
Διάρκεια: 3 ώρες

Για κρατήσεις θέσεων, παρακαλούμε τηλεφωνείστε στα τηλέφωνα: 6973381207 (Κώστας), 6998333749 (Δημήτρης), 6985659908 (Ανδρέας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου