Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Εθελοντική Σηματοδότηση στις Γειτονιές των Ξωτικών 12/02/2017

Την περασμένη Κυριακή δώσαμε το παρόν για μια από τις σημαντικότερες, ίσως, δραστηριότητες του φετινού μας προγράμματος, την σηματοδότηση του μονοπατιού <<Οι Γειτονιές των Ξωτικών>>.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.


Στις 12 Φεβρουαρίου 2017 συναντηθήκαμε στο καφενείο του χωριού Λάσδικα στις 9:30 το πρωί, και αφού απολαύσαμε με έναν γρήγορο καφέ το όμορφο κυριακάτικο πρωινό ξεκινήσαμε γι΄ αυτή την σημαντική αποστολή.

Αφού, λοιπόν, μοιράσαμε αρμοδιότητες και εργαλεία, για τα οποία είχε προνοήσει ο Σύνδεσμος μας, καθώς και τα ταμπελάκια που επρόκειτο να τοποθετηθούν, ξεκινήσαμε την σηματοδότηση από την αρχή του μονοπατιού.

Με μια ευχάριστη παρέα να μας περιβάλλει, καθώς τα χαμόγελα και οι συζητήσεις είναι η πιο όμορφη συντροφιά σε οποιαδήποτε εξόρμηση μας, συνεχίσαμε την σηματοδότηση μέχρι τον κάμπο της Νεράιδας, όπου και τελείωνε η σημερινή μας δουλειά. 

Κάπου εκεί βρήκαμε αμέτρητα φυσίγγια που κάποιοι ανεύθυνοι δεν μάζεψαν στις δίκες του "εξορμήσεις" μολύνοντας έτσι και το περιβάλλον. Αφού τα μαζέψαμε συνεχίσαμε την υπόλοιπη διαδρομή μας με πεζοπορία γυρνώντας στο χωριό Λάσδικα μέσα από το Φαράγγι του Ενιπέα.

Στο τέλος γυρίσαμε με τα αυτοκίνητα μας στο χωριό Λάλα, όπου φάγαμε σε τοπική ταβέρνα. Ξεκούραστη, πλέον, η ευχάριστη παρέα μας συζητούσε για την σημερινή μας εμπειρία, καθώς για άλλη μια φορά άτομα που ήταν για πρώτη φορά κοντά μας συνειδητοποίησαν την ομορφιά που βρίσκετε μια ανάσα μακρυά τους!

Φωτογραφικό Υλικό: 

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου