Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Πεζοπορία στο Παναχαϊκό Όρος 20/11/2016

Φωτογραφίες: Σπήλιος Μιχαλόπουλος

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου δώσαμε ραντεβού για την τελευταία μας πεζοπορία για φέτος. Η συνάντηση μας ήταν λίγο έξω από την Πάτρα στις 9 το πρωί, όπου και συνεχίσαμε όλοι για το Πουρναρόκαστρο που θα ξεκινούσε και η πεζοπορία, με αρκετούς νέους φίλους να μας συντροφεύουν αυτή την φορά.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Η διαδρομή ξεκινούσε από το Πουρναρόκαστρο μέχρι το καταφύγιο στην θέση Ψάρθι, με τα πρώτα μέτρα να είναι σε αγροτικό δρόμο και στην συνέχεια ένα πολύ καλά σηματοδοτημένο μονοπάτι μέσα στα πουρνάρια και τα έλατα,που δικαιολογούν και το όνομα της περιοχής. Όπως ήταν φυσικό όσο ανεβαίναμε τόσο χαμήλωνε η βλάστηση. Φτάνοντας στο καταφύγιο είχαμε την δυνατότητα πανοραμικής θέας ολόκληρου του Πατραϊκού κόλπου.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Για άλλη μια φορά το κλίμα ήταν καταπληκτικό και η παρέα έδεσε και βοήθησε να γίνει ακόμα πιο όμορφη και αυτή η εξόρμηση μας. Για την τελευταία πεζοπορία μας αφήσαμε και την παρουσίαση της καινούριας μπλούζας του Ορειβατικού μας, η οποία έδωσε μια ξεχωριστή νότα σε όλη την πεζοπορία.

Φυσικά ακολούθησε γεύμα σε τοπική ταβέρνα στην περιοχή Γλαύκο κοντά στην Πάτρα, για ξεκούραση, χαλάρωση και κουβέντα για το επερχόμενο πρόγραμμα αλλά και για τις όμορφες αναμνήσεις που μας άφησε το σύνολο του φετινού προγράμματος μας.

Σύντομα θα ακολουθήσει καινούργιο πρόγραμμα για το 2017, όπου θα ενημερωθείτε για όλες τις πεζοπορίες και τις εκδηλώσεις μας.

Φωτογραφικό Υλικό:

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου