Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση για το 3ο Φώτοράλλυ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σας καλούμε στο παιχνίδι.... που έγινε λατρεία! Ο γνωστός, πλέον, σε όλους φωτογράφος Πατ Άο Κλικ εθεάθη πριν από λίγες μέρες στην περιοχή του Πόθου. Βρίσκεται σε καινούργια αποστολή και ζητάει την άμεση παρέμβαση μας, ώστε να επιτευχθεί και φέτος ο στόχος!

Θα βοηθήσουμε;



Δοκιμάζοντας την οξύτητα της όρασης μας, την αντοχή, καθώς και το πείσμα μας, θα πρέπει να ανακαλύψουμε τις λεπτομέρειες αυτού του όμορφου χωριού που βρίσκεται στον τόπο μας! Αυτή την χρονιά καλούμαστε να εξερευνήσουμε το χωριό του Πόθου.

Η διαδικασία είναι απλή.. φτιάξτε ομάδες των πέντε ατόμων και ελάτε την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Ώρα συνάντησης: 11:00 π.μ.
Σημείο συνάντησης: Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στο χωριό του Πόθου
Ομάδες: 5 άτομα
Συμμετοχή: 2 ευρώ/άτομο

Απαραίτητη προϋπόθεση: Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν οπωσδήποτε μέχρι το Σάββατο, για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης στα τηλέφωνα: 6986730108, 6998333749, 6942991465, 6945457449.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου