Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

3ο Φώτοράλλυ 14/08/2016

Σημείο συνάντησης ήταν η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο χωριό του Πόθου στις 11 το πρωί.. στο μέρος όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο φωτογράφος Πατ Άο Κλικ!


3ο Φώτοράλλυ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.


Η συμμετοχή των ερευνητών ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν 9 ομάδες! Και κάπως έτσι ξεκίνησε... με τους παρατηρητές όλων των ηλικιών να κάνουν άνω κάτω το χωριό για να βρουν τις λεπτομέρειες που έψαχνε για αρκετό καιρό ο Πατ Άο Κλικ, ώστε να ολοκληρωθεί η αποστολή!

Φέτος, ομολογουμένως, οι ερευνητές είχαν εξελίξει αρκετά τις μεθόδους τους με αποτέλεσμα να κονταροχτυπιούνται για τις πρώτες θέσεις πάνω στην ταχύτητα και την λεπτομέρεια.

Τελικά, η πρώτη ομάδα που κατάφερε να βρει όλα τα στοιχεία ήταν η ομάδα "Αρντάν", αφήνοντας τις υπόλοιπες ομάδες να ψάχνουν για το τελευταίο και δυσκολότερο στοιχείο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του χωριού του Πόθου, Νίκο Αποστολόπουλο, καθώς κέρασε όλες τις ομάδες κάτι δροσιστικό για να αντέξουν την δύσκολη αυτή αναζήτηση και τους κατοίκους του χωριού για την άψογη φιλοξενία τους!

Φωτογραφικό Υλικό: Νίκος Μπιλάλης


3ο Φώτοράλλυ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

3ο Φώτοράλλυ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

3ο Φώτοράλλυ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

3ο Φώτοράλλυ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου