Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

2η Ποδηλατοβόλτα Φολόης "Ηρακλής Χατζηαγγελίδης" 17/08/2016

Για δεύτερη χρονιά, δώσαμε όλοι το παρόν στην ποδηλατοβόλτα μέσα από το δρυοδάσος της ορεινής Αρχαίας Ολυμπίας. Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας και ο Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς "Ωλονός" ένωσαν για άλλη μια χρονιά τις δυνάμεις τους και με την βοήθεια του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, οι οποίοι παρείχαν κάποια επιπλέον ποδήλατα για όσους δεν είχαν και το Δασαρχειο Πύργου για την συνοδεία που μας παρειχε, μπόρεσαν να διοργανώσουν μια επιτυχημένη και αναζωογονητική βόλτα στην μνήμη του Ηρακλή Χατζηαγγελίδη.

2η Ποδηλατοβόλτα Φολόης "Ηρακλής Χατζηαγγελίδης" Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.


Η συνάντηση μας ήταν στις 10 το πρωί στην πλατεία της Πέρσαινας, μετά από μια πρώτη γνωριμία συνεχίσαμε για την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου θα ήταν και το σημείο εκκίνησης μας. 

Λίγο πριν την έναρξη πήρε το λόγο η σύζυγος του Ηρακλή Χατζηαγγελίδη και ευχαρίστησε και τους δυο συνδέσμους,  καθώς και τον κόσμο για την συμμετοχή τους στην ποδηλατοβόλτα! Μικροί και μεγάλοι συγκινημένοι, ξεκίνησαν με τα ποδήλατα τους για τις διαδρομές. Τα πρώτα 3 χιλιόμετρα ήταν κοινά, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, στην συνέχεια οι συμμετέχοντες των 5 χιλιομέτρων πήραν τον δρόμο της επιστροφής περιμένοντας τους συμμετέχοντες των 20 χλμ να ολοκληρώσουν την βόλτα τους!

Αφού ολοκληρώθηκε η ποδηλατοβόλτα συνεχίσαμε όλοι μαζί σε μια τοπική ταβέρνα για να ξεκουραστούμε και να δροσιστούμε!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά: 

  • Ταβέρνα "Οι Κένταυροι" στην Φολόη Ηλείας
  • "Το εργαστήρι της Γιαγιάς" παραδοσιακά ζυμαρικά οροπεδίου Φολόης, Λάλας Ηλείας
  • ΗΛ.ΒΙ.ΖΑΧ. Ηλειακή Βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής, Αφοι Χρονόπουλοι, Πύργος Ηλείας
όπως επίσης και για την στήριξη τους:

  • Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας
  • Δασαρχείο Πύργου

Φωτογραφικό Υλικό: Νίκος Μπιλάλης


2η Ποδηλατοβόλτα Φολόης "Ηρακλής Χατζηαγγελίδης" Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

2η Ποδηλατοβόλτα Φολόης "Ηρακλής Χατζηαγγελίδης" Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

2η Ποδηλατοβόλτα Φολόης "Ηρακλής Χατζηαγγελίδης" Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

2η Ποδηλατοβόλτα Φολόης "Ηρακλής Χατζηαγγελίδης" Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου