Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση για την πεζοπορία στο Φαράγγι του Πηνειού

Άλλη μια εξόρμηση μας πλησιάζει... Την Κυριακή 17 Ιουλίου θα συναντηθούμε στις 8 το πρωί στο δημαρχείο του χωρίου Λάλα ή 9 το πρωί απευθείας στο χωριό Αγία Τριάδα!

Πρόκειται για μια ξεχωριστή διαδρομή με έντονη κατάβαση περίπου μισή ώρα, η οποία περιβάλλεται από πουρνάρια ή αλλιώς πρίνους, ένα σημαντικό στοιχείο της μεσογειακής σκληρόφυλλης βλάστησης μας. Στην συνέχεια ακολουθεί πορεία περίπου δυο ωρών μέσα και εκατέρωθεν της κοίτης του ποταμού Πηνειού, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε και μια δροσιστική στάση για μπάνιο στις παραμυθένιες φυσικές λιμνούλες που σχηματίζονται σε διάφορα σημεία του ποταμού. Καταλήγοντας έτσι, λίγο πριν από το όμορφο χωριό Καρπέτα, στα σύνορα με την Αχαΐα, όπου θα μας περιμένουν τα αυτοκίνητα μας για την επιστροφή !!


Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας στην Αγία Τριάδα - Καρπέτα


Απαραίτητος εξοπλισμός: Καλά πεζοπορικά παπούτσια, δεύτερα παπούτσια, μακρύ παντελόνι, μαγιό και ένα μπουκαλάκι νερό.
Κατηγορία; Α+
Διάρκεια: περίπου 3:30 ώρες

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν μέχρι και το Σάββατο για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής στα τηλέφωνα 6986730108, 6981638946


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου