Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. 2014

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Αυγούστου στο χωριό Μηλιές, για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό Αθλοπαιδιών που διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας.

Φτιάξτε ομάδες των 4 ατόμων, δώστε όνομα και κερδίστε το έπαθλο, ανταγωνιζόμενοι τις υπόλοιπες ομάδες σε 5 «αθλήματα» που απαιτούν δεξιοτεχνία, ακρίβεια και ειδικές ικανότητες. Τα «αθλήματα» είναι:
·       Αγώνας δρόμου
·       Τσουβαλοδρομία
·       Αυγοδρομία
·       Αγώνας δρόμου με δεμένα πόδια              
·       Και διελκυστίνδα

Σημείο συνάντησης θα είναι η πλατεία των Μηλεών στις 18:30. Η συμμετοχή θα επιβαρύνεται με 1 ευρώ ανά άτομο.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο των Απανταχού Μηλιωτών Ηλείας «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» για την παραχώρηση του γηπέδου στο οποίο θα διεξαχθούν τα περισσότερα αγωνίσματα.


Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

1ο "Φώτο - Ράλλυ" Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014, σας προσκαλούμε να έρθετε και να παίξετε μαζί μας στο 1ο "Φώτο - Ράλλυ" Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο. Στόχος μας είναι να ανακαλύψουμε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι λεπτομέρειες των φωτογραφιών, που μας έστειλε ο μανιώδης Κινέζος φωτογράφος Πατ Αο Κλικ. Φτιάξτε ομάδες των πέντε ατόμων και ελάτε να ακολουθήσουμε τα βήματά του.
Σημείο συνάντησης και εκκίνησης είναι η πλατεία του χωριού Δούκα στις 11:00 π.μ. Η απονομή του επάθλου θα γίνει στο "Lalas Village" αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνείτε μέχρι την Παρασκευή 15 Αυγούστου στα τηλέφωνα: 6981333575, 6982011766 και 6930688494 για την ομαλότερη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Η συμμετοχή θα επιβαρύνεται με 1 ευρώ/άτομο.