Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Περιβαλλοντικής Ομάδας 2ου Γ.Ε.Λ. Βριλησσίων

Ένας από τους σκοπούς του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας είναι και η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής μας. Αν αυτό συνδυαστεί με την δίψα που έχουν τα νέα παιδιά να γνωρίσουν το περιβάλλον μας, τότε το αποτέλεσμα της συνύπαρξης τους είναι ένα υπέροχο συναίσθημα ολοκλήρωσης.
Αυτό μας δίδαξαν τα 24 παιδιά της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 2ου Γ.Ε.Λ. Βριλησσίων, που για τρεις ημέρες (23-25 Φεβρουαρίου) ζωντάνεψαν με τον ενθουσιασμό τους το δρυοδάσος της Φολόης, την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου και τις γύρω περιοχές.
Με την άφιξη της ομάδας στην Αρχαία Ολυμπία, το μεσημέρι της Κυριακής, έπρεπε να τρέξουμε να προλάβουμε το ωράριο του αρχαιολογικού χώρου. Έτσι, η ξεναγός μας κ. Μαρία Αραμπατζόγλου, αναγκάστηκε να επισπεύσει κατά πολύ την διαδικασία, χωρίς όμως να περικόπτει πληροφορίες.

2ο Γ.Ε.Λ. Βριλησσίων και Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

2ο Γ.Ε.Λ. Βριλησσίων και Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

Η συνέχεια του προγράμματος μας οδήγησε στα ορεινά και στο χωριό Μηλιές. Σε συνεργασία με την