Ε.Ο.Σ.Φ.ΑΡ.Ο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.

Translate

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας συγκάλεσε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 με θέμα τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Από την εκλογική διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 με την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, αναδείχθηκε η κάτωθι σύνθεση:

Έναρξη δραστηριοτήτων

Στις 23 Αυγούστου, στην έδρα του Συνδέσμου μας, με αφορμή την ημέρα γιορτής για το χωριό Μηλιές Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας, εγκαινιάστηκαν οι επίσημες δραστηριότητες και οι πρώτες συνεργασίες μας. 





Σε συνεργασία, λοιπόν, με τον τοπικό Σύλλογο των απανταχού Μηλιωτών Ηλείας «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», διοργανώθηκε βραδινή πεζοπορία από την πλατεία του χωριού μέχρι το εξωκλήσι της Παναγίτσας που γιορτάζει τη συγκεκριμένη μέρα. Μετά το καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες,

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Βραδινή Πεζοπορία με το φως του Φεγγαριού

    Στις 20 Αυγούστου 2013 Πραγματοποιήθηκε στο χωριό Μηλιές βραδινή πεζοπορία διάρκειας περίπου μιας ώρας. Η προετοιμασία μισής (!!!)

"Η Γένεσις"

   Από τις 21 Αυγούστου 2013 αρχίζει να μετρά τις μέρες της ζωής του ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας. Είναι πλέον επίσημα αναγνωρισμένο σωματείο και γραμμένο στο βιβλίο σωματείων του Πρωτοδικείου Ηλείας. Καλή μας αρχή!